کشف چند آسیب‌پذیری در مرورگر Google Chrome

کشف چند آسیب‌پذیری در مرورگر Google Chrome

تاریخ ایجاد

یک آسیب‌پذیری با شناسه CVE-2024-5493 و شدت بالا در مرورگر Google Chrome کشف شده است که از راه دور امکان سرریز بافر هیپ (Heap) در WebRTC را برای مهاجم فراهم می‌آورد. در این آسیب‌پذیری مهاجم می‌تواند از طریق یک صفحه وب حاوی کد HTML مخرب و فریب کاربر جهت بازدید از این صفحه، از نقص امنیتی موجود در مدیریت حافظه و خرابی هیپ بهره‌برداری کند.
دو آسیب‌پذیری دیگر نیز با شناسه‌های CVE-2024-5494 و CVE-2024-5495 شدت بالا در Google Chrome کشف شده است که از راه دور امکان Use-after-free در Dawn را برای مهاجم فراهم می‌آورند. در این آسیب‌پذیری‌ها مهاجم می‌تواند از طریق یک صفحه وب حاوی کد HTML مخرب و فریب کاربر جهت بازدید از این صفحه، از نقص‌های مذکور در مدیریت حافظه و خرابی هیپ (Heap) بهره‌بردرای کند.
یک آسیب‌پذیری با شناسه CVE-2024-5496 و شدت بالا در Google Chrome کشف شده است که از راه دور امکان Use-after-free در Media Session را برای مهاجم فراهم می‌آورد. در این آسیب‌پذیری مهاجم می‌تواند از طریق یک صفحه وب حاوی کد HTML مخرب و فریب کاربر جهت بازدید از این صفحه، کد دلخواه خود را در sandbox اجرا نماید.
یک آسیب‌پذیری دیگر با شناسه CVE-2024-5497 و شدت بالا در Google Chrome کشف شده است که از راه دور امکان دسترسی خارج از محدوده به حافظه در Keyboard Inputs را برای مهاجم فراهم می‌آورد. در این آسیب‌پذیری مهاجم می‌تواند با فریب کاربر به انجام حرکات خاص با صفحه‌کلید (UI Gestures) در ناحیه‌ای از حافظه که خارج از محدوده در نظر گرفته شده است، از طریق یک صفحه وب حاوی کد HTML مخرب و فریب کاربر جهت بازدید از این صفحه، از نقص موجود در مدیریت حافظه و خرابی هیپ (Heap) بهره‌برداری کند.
یک آسیب‌پذیری با شناسه CVE-2024-5498 و شدت بالا در Google Chrome کشف شده است که امکان Use-after-free در Presentation API را از راه دور برای مهاجم فراهم می‌آورد. در این آسیب‌پذیری مهاجم می‌تواند از طریق یک صفحه وب حاوی کد HTML مخرب و فریب کاربر جهت بازدید از این صفحه)، از نقص موجود در مدیریت حافظه و خرابی هیپ (Heap) بهره‌برداری کنند.
آسیب‌پذیری آخر نیز با شناسه CVE-2024-5499 و شدت بالا در Google Chrome، امکان نوشتن خارج از محدوده در Streams API را از راه دور برای مهاجم فراهم می‌آورد. در این آسیب‌پذیری مهاجم می‌تواند از طریق یک صفحه وب حاوی کد HTML مخرب و فریب کاربر جهت بازدید از این صفحه)، کد دلخواه خود را در sandbox اجرا نماید.

محصولات تحت تأثیر
آسیب‌پذیری مذکور نسخه قبل از 125.0.6422.141مرورگر Google Chrome را تحت تاثیر قرار می‌دهد. 

توصیه‌های امنیتی
به کاربران توصیه می‌شود در اسرع وقت نسبت به ارتقاء Google Chrome به نسخه 125.0.6422.141 و یا نسخه 125.0.6422.142 اقدام نمایند.

منبع خبر:


https://chromereleases.googleblog.com/2024/05/stable-channel-update-for-desktop_30.html