شماره: IRCNE201003678
در صورتي كه ايميلي را به ظاهر از فيس بوك دريافت كرده ايد كه در آن ادعا شده است، به دلايل امنيتي كلمه عبور شما تغيير يافته است و شما را تشويق به باز كردن پيوست ايميل مي كند، بهتر است اين كار را نكنيد زيرا ايميل مزبور در واقع يك فريب اينترنتي است. شركت امنيتي McAfee ديروز چهارشنبه هشدار امنيتي مذكور را صادر كرده است.
پيوست ايميل مذكور حاوي يك بدافزار سرقت كننده رمز عبور است كه مي تواند نه تنها به اطلاعات ورود به سيستم فيس بوك بلكه به تمام نام هاي كاربري و كلمات عبور مورد استفاده در رايانه قرباني دسترسي پيدا كند.
بنا به گزارش McAfee اين بدافزار بسيار خطرناك است زيرا بيش از 350 ميليون كاربر فيس بوك در سراسر جهان وجود دارند. در گزارش مذكور آمده است كه در صورتي كه كاربران دقت كنند كاملاً مشخص است كه اين ايميل جعلي و يك فريب است زيرا از طرفي هيچگاه فيس بوك براي تغيير رمز عبور از پيوست استفاده نمي كند و لينكي را قرار مي دهد تا كاربران از طريق آن به تغيير رمز عبور اقدام كنند و از طرف ديگر ايميل مذكور از لحاظ نوشتاري و گرامري ضعيف است.
- 2
