شماره: IRCNE201001607
نشت اطلاعات از كمپاني هاي دولتي آمريكايي كه بر اثر حملات خرابكارانه و يا botnet ها در سال 2009 اتفاق افتاده است، نسبت به سال 2008 دو برابر شده است. طبيعتاً اين نشت اطلاعات هزينه هاي سنگين تري را نسبت به نشت اطلاعات به علت خطاي انساني به شركت ها تحميل مي كنند. اطلاعات فوق در گزارش تحقيق Ponemon منتشر شده است. اين موسسه هر سال مطالعه اي را در مورد هزينه نشت اطلاعات در آمريكا انجام مي دهد.
در گزارش مربوط به سال 2009 آمده است كه شيوع حملات خرابكارانه از 12 درصد در سال 2008 به 24 درصد در سال 2009 رسيده است. بر طبق اين تحقيقات هزينه هر ركورد فاش شده بر اثر حملات خرابكارانه 215 دلار بوده است كه اين ميزان 40 برابر بيشتر از هزينه ركوردهاي فاش شده به علت سهل انگاري و يا خطاي كارمندان است. در زير نمودار هزينه هر ركورد فاش شده بين سالهاي 2005 تا 2009 به صورت كلي نشان داده شده است.
همچنين هزينه نشت اطلاعات در سال گذشته 6.75 ميليون دلار بوده است كه دو درصد نسبت به سال قبل از آن رشد داشته است. بيشترين هزينه يك نشت اطلاعات 31 ميليون دلار و كمترين آن 750 هزار دلار بوده است.
در اين تحقيق آمده است كه 42 درصد رخدادهاي امنيتي مربوط به شركت هاي پيمانكار بوده است و 36 درصد نيز مربوط به گم شدن و يا سرقت لپ تاپ ها و ديگر دستگاه هاي قابل حمل بوده است.
در تحقيق مذكور 45 كمپاني آمريكايي از 15 صنعت متفاوت مورد بررسي قرار گرفته اند. در زير نمودار هزينه تحميل شده بر اثر نشت اطلاعات در كمپاني هاي آمريكايي آورده شده است.
- 2
