يک آسيب‌پذيری بسيار مهم در ويندوز اصلاح شد

يک آسيب‌پذيری بسيار مهم در ويندوز اصلاح شد

تاریخ ایجاد

شماره: IRCNE200903099
روز سه­شنبه (20 اسفند) مايكروسافت اولين آسيب­پذيري «بسيار مهم» ويندوز 7 را ترميم كرد و علاوه بر آن با ارائه يك به روز رساني، 2 نقص امنيتي ديگر سيستم عامل ويندوز را كه در رده «مهم» قرار گرفته­اند نيز رفع نمود. به روز رساني MS09-006 كه محققان آن را به عنوان مهمترين به روز رساني در مجموعه ارائه شده در روز سه­شنبه ارزيابي كرده­اند، يك نقص امنيتي بسيار مهم را شامل مي­شود كه باعث مي­شود كه در صورتيكه كاربر يك تصوير دستكاري شده و تغيير يافته را مشاهده كند، فرد مهاجم بتواند كنترل كامپيوتر وي را از راه دور به دست بگيرد.
براساس گفته مايكروسافت، نسخه بتاي ويندوز 7 و ساير نسخه­هاي اين سيستم عامل سه نقص امنيتي دارند كه با MS09-006 رفع مي­شوند. اين آسيب­پذيريها پس از ارائه نسخه بتاي Windows Server 2008 Service Pack 2، نسخه بتاي Windows Vista Service Pack 2 و نسخه بتاي Windows 7 گزارش شده­اند. بنابراين كساني كه از سيستم عاملهاي فوق استفاده مي­كنند بايد اين اصلاحيه را دريافت و نصب نمايند.
تمامي نسخه­هاي پشتيباني شده ويندوز از ويندوز 2000 و XP تا ويستا و Server 2008 به اين اصلاحيه نياز دارند. مهاجمان مي­توانند با استفاده از WMF (Windows Metafile) يا EMF (Enhanced Metafile) تغيير يافته كه نوعي فرمت گرافيكي در ويندوز است از اين آسيب­پذيري در ويندوز 7 و ساير نسخه­هاي ويندوز سوء استفاده نمايند. مايكروسافت اظهار داشت كه تصاوير تغيير يافته مي­توانند از طريق ايميل به كاربران ارسال شوند، روي يك وب سايت قرار بگيرند يا به اسناد مختلف اضافه گردند. فقط ديدن اين تصاوير توسط كاربر كافي است تا باعث تحريك شدن اين آسيب پذيري گردد.
به روز رساني امنيتي ويندوز 7 را مي­توانيد براي ويندوزهاي 32 بيتي و 64 بيتي از سايت مايكروسافت دريافت نماييد.

اخبار مرتبط:
اصلاحيه ماه مارس مايكروسافت

برچسب‌ها