آسيا و آمريكای لاتين هدف حمله كرم اينترنتی

آسيا و آمريكای لاتين هدف حمله كرم اينترنتی

تاریخ ایجاد

بر اساس گزارش Symantec، چين و آرژانتين بيش از ساير كشورها از حمله اين كرم آسيب ديده­اند. اين كرم حدود دو ماه قبل شروع به فعاليت كرده است ولي ظرف چند هفته گذشته ميليونها كامپيوتر را دچار مشكل كرده است. بر اساس اين گزارش چين حدود 29 درصد آلودگي و آرژانتين حدود 11 درصد آلودگي را به خود اختصاص داده­اند. اما در اروپاي غربي و آمريكاي شمالي مشكل چنداني گزارش نشده است.
اين كرم به نامهاي مختلفي از جمله Conficker و Downandup شناخته شده است و از طريق يك رخنه در ويندوز سرور كه مايكروسافت اكتبر گذشته اصلاحيه آن را ارائه داده است منتشر مي­شود. Conficker همچنين مي­تواند از طريق حدس زدن كلمه­هاي عبور admin روي يك شبكه گسترش پيدا كند و به قطعاتي كه از طريق USB به كامپيوترها متصل مي­شوند آسيب برساند.
اين كرم در چين، آرژانتين، برزيل و روسيه بيشترين مشكل را ايجاد كرده است. نسخه قبلي اين كرم به كاربراني كه از صفحه كليد اوكرايني استفاده مي­كردند حمله نمي­كرد ولي نسخه جديد آن اين كار را انجام مي­دهد. طراح اين كرم كد خاصي براي آن نوشته است كه به روش خاصي روي شبكه­هاي چيني و برزيلي عمل مي­كند و به نظر مي­آيد كه اين دو كشور هدف اصلي اين كرم بوده­اند.
هنوز معلوم نيست كه چرا كشورهاي آسيا و آمريكاي لاتين به اين شدت آسيب ديده­اند ولي متخصصين امنيت معتقدند كه در كشورهايي كه در آنها از نرم­افزارهاي قفل شكسته استفاده مي­شود احتمال بيشتري براي آلودگي وجود دارد.
نسخه­هاي قبلي Conficker سعي مي­كرد برنامه­اي به نام Antivirus XP را نصب كند. اين برنامه يك برنامه آنتي ويروس بدنام و شناخته شده است كه از طريق پيغامهاي pop-up قرباني را تحريك مي­كند تا براي خريد اين نرم­افزار قلابي پول پرداخت كند. ولي هنوز معلوم نيست نسخه جديد اين كرم دقيقا چه كاري انجام مي­دهد.

برچسب‌ها