تأييد Adobe در مورد وقوع حملات پيشرفته و هدايت شده بر عليه اين شركت

تأييد Adobe در مورد وقوع حملات پيشرفته و هدايت شده بر عليه اين شركت

تاریخ ایجاد

شماره: IRCNE201001585
حدود 15 دقيقه بعد از افشاي گوگل در مورد حملات پيشرفته و هدايت شده بر عليه اين شركت و 20 كمپاني بزرگ ديگر، Adobe نيز وقوع حملاتي مشابه را اعلام كرد. شركت Adobe گفته است كه از دوم ژانويه در مورد يك رخداد امنيتي پيشرفته و هدايت شده مطلع بوده است. اين حملات بر عليه شبكه هاي شركت هايي بوده است كه زير مجموعه و يا شريك Adobe هستند. طبق اعلام Adobe تا به حال شواهدي مبني بر فاش شدن اطلاعات حساس مالي و يا اطلاعات كارمندان مشتريانش پيدا نكرده است.
برخي از محققان امنيتي ادعا كرده اند حملات مذكور عليه گوگل، Adobe و ديگران با سوء استفاده از نقص امنيتي در Adobe Reader و از طريق فايل هاي PDF آلوده رخ داده است. اين نقص امنيتي توسط Adobe در آخرين اصلاحيه اين شركت برطرف شده است.
واشنگتن پست بنا بر اظهارات يك منبع ناشناس نام برخي ديگر از شركت هاي هدف حملات را افشا كرده است. بنا بر اظهارات خبرگذاري مذكور Yahoo، Symantec، Northrop Grumman و Dow Chemicalنيز دچار حملات مشابهي شده اند. شركت هاي Northrop Grumman و Dow Chemical وقوع حملات مذكور بر عليه اين شركت ها را رد كرده و yahoo و Symantec نيز از رد يا قبول اظهارات مذكور امتناع كرده اند.
متخصصان Verisign iDefense هدف حملات مذكور را 34 شركت دانسته اند و دادگاهي در لس آنجلس عليه چين در اين مورد اقامه دعوي كرده است.

برچسب‌ها