شماره: IRCNE200909395
شركت مايكروسافت يك ابزار خودكار (Fix it) براي از كار انداختن SMB2 عرضه كرد كه بطور موقت، آسيب پذيري بسيار خطرناك موجود در درايور SMB2 در ويندوز ويستا و Server 2008 را غير قابل استفاده ميسازد. پيش از اين نيز مايكروسافت در يك راهنمايي امنيتي، با ارائه يك گردش كاري، راه غير فعال كردن SMB2 را نشان داده بود. اما اكنون اين ابزار، براي كاربراني كه چندان حرفه اي نيستند، كار را آسان كرده است. به اين ترتيب، كاربر با يك كليك ميتواند به سادگي SMB2 را غير فعال كرده و با يك كليك نيز ميتواند آن را دوباره فعال نمايد.
مايكروسافت اين كار را به دنبال انتشار يافتن كد سوء استفاده كننده از اين آسيب پذيري انجام داده است. اين شركت از كاربران خواسته است جهت جلوگيري از حمله افراد مهاجم، هر چه سريعتر اين گردش كاري و يا ابزار خودكار را اعمال نمايند و تا زمانيكه اصلاحيه مربوط به اين آسيب پذيري عرضه گردد، احتياط لازم را به كار گيرند.
مايكروسافت تاكيد كرده است كه در حال كار براي ارائه يك اصلاحيه است. به گفته اين شركت، در حال حاضر بسته هاي اصلاحيه آماده شده و تستهاي كيفيت در حال انجام است. البته انجام تستهاي كيفيت كار زمان بري است، اما مايكروسافت قول داده است كه به زودي اصلاحيه مربوطه را عرضه نمايد.
اخبار مرتبط:
نقص امنيتي در ويندوز ويستا و Server 2008
- 12
