مايكروسافت اصلاحيه خارج از روند می‌دهد

مايكروسافت اصلاحيه خارج از روند می‌دهد

تاریخ ایجاد

شماره: IRCNE201003690
مايكروسافت به زودي يك اصلاحيه اورژانسي را براي IE منتشر خواهد كرد كه در آن 9 آسيب پذيري از جمله آسيب پذيري هايي كه منجر به حملات بر روي IE6 و IE7 شده است را اصلاح خواهد كرد.
حملات مذكور با سوءاستفاده از يك آسيب پذيري جديد و اصلاح نشده حدود سه هفته پيش انجام شده اند و به مهاجم اجازه مي دهند كنترل كامل رايانه قرباني را در اختيار بگيرد. اين اتفاق در صورتي مي افتد كه قرباني از وب سايت هاي آلوده بازديد كند. البته كاربران IE7 و IE8 به گفته مايكروسافت در خطر آسيب پذيري مذكور قرار ندارند. بنا بر اعلام مايكروسافت تمام نسخه هاي موجود ويندوز لازم است اصلاحيه مذكور را نصب كنند.
يكي از متخصصان امنيتي دليل تعجيل مايكروسافت در ارائه اصلاحيه و صبر نكردن تا موعد اصلاحيه بعدي را افزايش تعداد حملات با سوءاستفاده از آسيب پذيري جديد و اصلاح نشده IE ميداند. مايكروسافت به كاربران توصيه كرده است كه در صورتي كه از IE6 يا IE7 استفاده مي كنند فوراً اصلاحيه مذكور را بعد از انتشار نصب كنند و در صورتي كه كاربر IE8 مي باشند، در اسرع وقت آن را دريافت و نصب كنند.

برچسب‌ها